Een afspraak bij de pedicure in Nijmegen

1 min gelezen
pedicure Nijmegen

Gisteren had ik voor de eerste keer een afspraak bij de pedicure in Nijmegen. Nog nooit ben ik hier eerder geweest, dus was het best wel een spannend moment. Vooral toen ik binnen kwam en ik op de stoel plaats mocht nemen. Vaak heb ik last van zweetvoeten, en dat was het eerste wat er bij mij naar binnen schoot, als ze maar niet stinken! Gelukkig had ik mij voor niets zorgen gemaakt en was eer niets aan de hand. De pedicure Marijke Tel heeft mij eerst rustig uitgelegd wat zij allemaal ging doen en daarna is zij aan de slag gegaan.  pedicure Nijmegen

Echt een bijzonder goede pedicure in Nijmegen

Omdat ik al een tijd een vage pijn aan mijn voeten heb, had ik een afspraak bij de pedicure in Nijmegen gemaakt. Natuurlijk ben ik er eerst rustig naar op zoek gegaan en kwam op een gegeven moment uit bij deze salon. Het is hier mogelijk om voor een losse behandeling een afspraak te maken, maar ook voor meerdere behandelingen. De pijn die ik steeds voelde was een likdoorn en deze is inmiddels behandeld door Marijke. Meteen heeft zij het eelt aan mijn voeten weggehaald, Nog nooit heb ik zulke zachte en pijnloze voeten gehad.