Culinair Centrum maakt er een gezellige dag van!

2 min gelezen

Dankzij Culinair Centrum hebben wij een leuke dag gehad! Bovendien heeft iedereen nu een stuk beter leren koken en daar ging het om! Ieder jaar organiseren wij een familieuitje. De gehele familie komt dan bijeen om te genieten van een gezellige dag met als afsluiter een diner. Dit jaar wilde wij het eens anders gaan doen dan voorgaande jaren. Niet meer de traditie om aan het einde van de dag te dineren bij de Chinees. Ditmaal hebben wij er specifiek voor gekozen om een workshop te volgen zodat iedereen kan leren koken! Gezelligheid met z´n allen bij elkaar om te ervaren hoe dat een ieder het eten bereid blijft erg leuk.

Al eerder gehoord van Culinair Centrum

Vrienden van mij hadden mij al eerder verteld over Culinair Centrum. Hier is het mogelijk om gezellig te eten, maar ook om te leren koken. Een aantal familieleden onder ons kunnen dit erg goed gebruiken. De kosten die zij hanteren zijn erg aan de lage kant en dan heb ik het nog niet gehad over de gezellige medewerkers van dit bedrijf.

Wij hebben er zelf voor gekozen om de barbecue workshop te gaan volgen. Op de een of andere manier krijgen wij het zelf niet voor mekaar om het vlees netjes te garen. De bruine, soms ook wel zwarte, stukken vlees zijn dan niet bepaald smakelijk meer. Gelukkig kunnen wij dankzij Culinair Centrum enorm goed eten maken! Wij hadden gewoon steeds de vlam veel te hoog waar het vlees op ligt. Al met al is het een enorm gezellige en leuke dag geworden met de gehele familie.