Een haartransplantatie bij Kliniek Veldhoven

2 min gelezen
logo

haarttransplantatieHet viel mij de laatste tijd op dat mijn haarlijn steeds verder terug begon te lopen. Normaal had ik hier nooit eerder last van, maar het begon nu wel op te vallen en zelfs anderen zagen het. Mijn haar werd op sommige plekken ook veel dunner en daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.

De beste oplossing

In het begin dacht ik dat het door stress kwam, maar ook in de periodes waarin ik heel erg uitgerust was bleef mijn haar dun. Uiteindelijk heb ik mijn voeding aangepast en verschillende middeltjes uitgeprobeerd, maar niks hielp.

Op een forum op het internet had ik gelezen dat mensen een haartransplantatie hadden laten doen en dat zij er wel heel erg tevreden over waren. Hier was ik wel een beetje nieuwsgierig door geworden en daarom heb ik het een en ander opgezocht.

kliniek veldhovenVroeger zou ik nooit gedacht hebben dat ik een haartransplantatie zou overwegen, maar ik vind het nu wel echt nodig. Via het internet was ik ook terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven. Deze kliniek stond heel erg goed aangeschreven en ik had begrepen dat een haartransplantatie bij deze kliniek niet extreem duur was.

Voordat er iets gedaan kon worden ben ik langs geweest bij de kliniek om met de behandelend arts te kijken wat er gedaan zou moeten worden om mijn doel te behalen. De datum voor de behandeling heb ik ook gelijk gepland met de arts.

De behandeling verliep goed en na een aantal weken begon het mij op te vallen dat mijn haar er veel beter uitzag!