Fietsenmaker Utrecht was er voor ons!

1 min gelezen

Fietsenmaker UtrechtEen fiets hebben is erg handig, helaas mankeert er meestal het nodige aan, gelukkig kan ik altijd terecht bij fietsenmaker Utrecht, zij zorgen er altijd voor dat mijn fiets gemaakt wordt. Helaas hebben wij thuis geen handige persoon die goed is met fietsen. Ik ben hier zelf ook echt niet handig in en daarom brengen wij onze fietsen altijd naar fietsenmaker Utrecht.

Pas geleden moest mijn band bijvoorbeeld vervangen worden. Er zat een enorme slag in mijn wiel en ik had zelf geen idee hoe ik een band moest vervangen. Ik besloot daarom om weer contact op te nemen met mijn fietsenmaker en gelukkig kon ik meteen langskomen. Binnen een dag was mijn fiets gemaakt en inmiddels rijd ik er al weer op.

Fietsenmaker Ze zijn er voor iedereen!utrecht

Wat zo fijn is aan deze fietsenmaker is dat je altijd bij ze terecht komt. Je fiets wordt vervolgens meteen gemaakt voor een leuke prijs. Ik kwam zelf voor het eerst bij deze fietsenmaker omdat een vriendin van mij problemen met haar fiets had. De werknemers van dit bedrijf lieten toen al meteen zien dat ze goed service bieden en dat er veel duidelijkheid nis. Ik wil zelf altijd precies weten wat er met mijn fiets aan de hand is en bij dit bedrijf leggen ze dit tenminste goed uit. Verder wordt de prijs eigenlijk altijd wel vooraf bekend gemaakt zodat je niet voor verrassingen  komt te staan.