Geweldig shop in shop

1 min gelezen
shop in shop

Ken jij het concept al van ‘shop in shop‘ bij Villa Varia al, ik ben er niet meer weg te slaan. Allemaal leuke winkeltjes onder één dak. Zeker meer dan 40 stuks, verdeeld over een oppervlakte van 2700 m2. Er valt hier zoveel te zien dat je beslist slaagt wanneer jij op zoek bent naar iets leuks voor jouw huiskamer, of gewoon voor jou zelf. Zo heb je hier de keuze uit mode, wonen, hobby en cadeaus en nog veel meer. Vaak ga ik hierheen als ik een keertje lekker wil gaan shoppen. Lekker er even uit zijn, zalig! shop in shop

Een heerlijke shopdag

Wat kan ik mij verheugen op een dagje te gaan shoppen bij de shop in shop bij Villa Varia. Samen met een goede vriendin gaan wij minstens één keer peer maand hierheen. Vaak hebben wij niets nodig, maar gewoon lekker snuffelen tussen alle spulletjes is al bijzonder leuk om te doen. 

Meestal beginnen wij onze dag op de bovenste verdieping, met een lekkere cappuccino, bij Koffie Varia en een vers gebakken appeltaart. Zodra wij deze lekkernij achter de kiezen hebben, kunnen wij aan onze shopdag beginnen.

Ben jij ook nieuwsgierig wat je hier allemaal onder één dak kan vinden, dan moet je een snaar Villa Varia gaan en kom het met eigen ogen bekijken.