Gezondheidsplatform voor iedereen

2 min gelezen
iboyatraining-logo

Een gezondheidsplatform is zeker een goed initiatief. Veel mensen zoeken informatie over sporten en bewegen op het internet, maar lang niet alle informatie hier is juist. Vaak is het zelfs zo dat het helemaal niet waar is. Iboya Training heeft een academy gemaakt om te zorgen dat iedereen kan leren waar Iboya voor staat. Zo leer je vooral kort en effectief trainen. Zo ben je efficiënter in je leven en zorg je ervoor dat je dagelijks meer kunt doen naast het sporten. Ook leer je veel over voeding en hoe je kunt zorgen dat je het beste voor je lichaam kiest. Veel mensen eten ongezond. Alleen is het zo dat de mensen van Nederland niet veel weten over goede voeding en wat nou echt gezond is voor je.

Filmpjes

Als je geen tijd hebt om drie keer per week naar Amsterdam te gaan om te trainen, maar wel wilt leren hoe je effectief beweegt heeft Iboya Training ook een hele galerij aan video’s die je kunt kijken en volgen om te leren hoe je zo goed mogelijk kunt sporten. Deze video’s zitten heel goed in elkaar en is voor iedereen duidelijk. In de video wordt duidelijk uitgelegd waar je op moet letten bij een oefening, waarom je de oefening doet en waar je de oefening moet voelen. Zo weet je ten alle tijden of je een oefening goed doet.

Levensstijl

Naast het sporten zorgt Iboya er ook voor dat de mensen die bij haar sporten tips krijgen om ook de rest van hun levensstijl beter te maken.