HTC accessoires: accu’s en laders voor jouw HTC telefoon

1 min gelezen

Heb je een telefoon van het merk HTC, maar gaat de batterij van jouw toestel niet meer zo lang mee als je zou willen? Dan kun je natuurlijk een nieuw toestel aanschaffen, maar dit is erg duur. Wil je geld besparen en toch een volle batterij? In plaats van een nieuw toestel te bestellen, kun je er ook voor kiezen om HTC accessoires aan te schaffen, zoals een accu, een USB lader of een auto lader van i-Mania. Meer over het bestellen van een accu, USB lader of auto lader voor jouw telefoon, lees je op deze pagina.

3_45 8_37 7_37
Bestel een nieuwe accu

Als jouw accu echt niet lang meer meegaat, kun je bij i-Mania een nieuwe accu voor jouw HTC toestel bestellen. In dit geval krijg je een geheel nieuwe batterij, die veel langer meegaat dan jouw verouderde batterij en je dus veel langer plezier laat hebben van jouw toestel.

Bestel een USB lader of een auto lader

In plaats van een nieuwe accu te bestellen, kun je ook een (extra) USB lader bestellen voor jouw HTC telefoon of een auto lader kopen om je telefoon in de auto op te laden tijdens het rijden. In dit geval heb je meer mogelijkheid om jouw telefoon op te laden, zodat je telefoon niet meer steeds uitvalt door een batterij die op is.