Lexa de datingsite voor jou!

2 min gelezen

 

 

 

 

 

Vandaag ga ik het met jullie hebben over date. Waarom date? Ik vind dat liefde en date iets te maken hebben met lifestyle. Hebben jullie vrijgezellen mannen/ vrouwen al wel eens gehoord van de internet site Lexa? Nee ik eerst ook niet, maar dan word het hoogtijd dat jullie dit artikel eens gaan lezen. Alweer tien maanden geleden was ik het zat om vrijgezel te zijn. Ik wilde de liefde van mijn leven leren kennen, maar hoe? Ik wist niet hoe en dat frustreerde mij. Tijdens het uitgaan, shoppen of een dagje nooit kwam ik een leuke man tegen, die bij mij passte. Ik werd er eigenlijk wel wanhopig van, en dat merkte mijn vriendinnen. Die hadden namelijk al wel een man of vriend. Mijn vriendinnen raadde mij aan om internet date te gaan proberen. In eerste instantie leek me dit niks, maar een week later probeerde ik het toch. Natuurlijk wilde ik de juiste keuze maken, in de datingsite die ik ging gebruiken. De keuze maakte ik dan ook via dating-site-vergelijken.nl. Al vrij snel kwam Lexa uit de vergelijking en daar ben ik mezelf gaan registreren!

Erg blij met Lexa

Drie keer is scheepsrecht zeggen ze altijd. Via deze datingsite heb ik drie date’s gehad met verschillende mannen. De eerste twee vond ik niks en waren niet mijn type, maar bij de derde date was het raak. We hadden de perfect klik dat merkte ik meteen, na maanden lang zoeken had ik hem eindelijk gevonden. Ik was eindelijk verliefd en dat voelde geweldig!