Na een aanrijding mijn letselschade berekenen

2 min gelezen
letselschade berekenen

letselschade berekenenNa een ongeluk wat ik heb gehad wilde ik graag mijn letselschade berekenen. Het was namelijk zo dat ik onderweg was naar mijn werk op de fietst. Hierbij maak ik altijd dezelfde route en nooit heb ik daar problemen gehad. Iedereen rijdt heel erg netjes, behalve deze ene man. Ik had voorrang op een rotonde, maar dat gaf hij mij niet. Daardoor ben ik aangereden en heb ik heel veel schade gekregen. Mijn rijwiel is helemaal total loss en daarom moest ik een nieuwe aanschaffen. Dit is namelijk mijn enige vervoer, dus ik kan echt niet zonder. Daarnaast moest ik nog langs het ziekenhuis en dat heeft mij ook eigen risico gekocht. Al deze kosten wilde ik verhalen op degene die niet aan het opletten was.

 

Dit is een aanrader

letselschade berekenen

Zelf had ik geen idee hoe ik mijn letselschade kon berekenen, dus daarvoor ben ik op internet gaan zoeken. Daarbij kwam ik vooral veel informatie tegen, maar niets wat mij direct kon helpen. Gelukkig kreeg ik een tip van een vriendin om eens te kijken op advocatenjuristen.nl. Daar ben ik toen meteen heen gegaan en daar vond ik waar ik al die tijd naar aan het uitkijken was. Hier kon ik er precies achter komen welke stappen ik moest gaan ondernemen en wat een redelijk bedrag was. Inmiddels heb ik ook een counselor in de arm genomen die mij hiermee ondersteunt. Mocht jij jezelf in dezelfde situatie als ik vinden, neem hier dan zeker eens een kijkje, want het is ongelofelijk handig.