Pennen bedrukken om uit te delen

1 min gelezen

Binnenkort ga ik naar een evenement waar ik graag mezelf kenbaar wil maken. Dit is mijn eerste blog op deze website, maar mijn bedoeling is om dit blog wel wat groot publiek te laten trekken en zo anderen die mijn blogs lezen te inspireren over lifestyle.

25564_8753315_overz (1) image (67) image (66)Visitekaartjes of pennen laten bedrukken?

Ik heb een tijdje twijfels gehad over wat ik zou laten drukken. Ik twijfelde tussen visitekaartjes of pennen. Omdat ik naar een groot evenement ga binnenkort wil ik daar mijn nieuwe blog zoveel mogelijk onder de aandacht brengen zonder daar al teveel kosten voor te hoeven maken. Als ik naar mezelf kijk dan verdwijnen visitekaartjes vaak al snel tussen een stel oude kranten of bij een berg andere visitekaartjes die ik krijg. Pennen daarin tegen gebruik ik dagelijks en kijk dan vaak ook even welke pen ik eigenlijk vast houd. Mijn beslissing is dan ook geworden dat ik pennen bedrukken ga voor het aanstaande evenement.

Maxilia

Na een tijdje rond zoeken op Google kwam ik op de website van maxilia pennen waar je heel eenvoudig en snel je eigen pennen kunt uitkiezen en ontwerpen zodat je opdruk ook zo is als gewenst. Zo kan je pennen laten bedrukken op hele eenvoudige pennen, maar ze hebben ook de keus tussen verschillende meer luxere pennen. Ook las ik op hun website dat ze veel inkoopkanalen hebben en daardoor ook goedkoper kunnen leveren dan de meeste drukkers.