sportprijzen voor een leuke prijs!

1 min gelezen

2Welkom beste lezers, ik heb vandaag een stukje voor jullie dat gaat over sportprijzen. Je weet vast wel wat sportprijzen zijn, dit zijn bijvoorbeeld bekers of medailles die je verkrijgt voor het behalen van een winst of kampioenschap. Veel clubs moeten deze zogenoemde sportprijzen vaak bestellen aan het einde van het seizoen, aangezien er weer een team kampioen is geworden. Je wilt als verenging vaak zo veel en leuk mogelijke prijzen bestellen. Niemand wil natuurlijk een nep plastic medaille ontvangen als die kampioen is geworden. Even in het kort hoe ik hier op ben gekomen. Het zit namelijk zo een vriend van mij heeft een zoontje en die is afgelopen weekend kampioen geworden met zijn voetbalteam. Allemaal heel leuk en aardig maar er moesten dus dingen geregeld worden.

Ik heb me dus aangeboden om eens te helpen!1 3

Als goede vriend heb ik mezelf voorgenomen om eens een handje te helpen. Ik vind dit zelf namelijk heel leuk om te doen, mijn taak was dan ook om de sportprijzen uit te gaan zoeken. Zo begon ik dus een beetje op het internet rond te kijken of er iets leuks tussen stond. En ja hoor na een tijdje zoeken kwam ik uit op de webshop die allerlei leuke prijzen verkoopt. Hier heb ik een bestelling op geplaatst en alle kindjes lopen nu met een leuke medaille!