Vloertegels Dongen

1 min gelezen
JanvanErp

Je bent van plan je badkamer aan te pakken, maar wat ga je ermee doen. Wat voor een vloer ga je erin zetten en wat voor vloertegels Dongen ga je erin zetten. Dit zijn allemaal vragen waar je over na moet denken voordat je gaat verbouwen. Ook moet je bedenken wat je wilt houden qua meubels of wandtegels. De mensen van Jan van Erp kunnen je hierbij helpen. Ze hebben vele jaren ervaring in het maken van badkamers.

Waarom Vloertegels Dongen

vloertegels dongen

Jan van Erp is 50 jaar geleden begonnen met het verhandelen van tegels. Dit heeft hij een aantal jaar succesvol gedaan. Hij is toen langzamerhand gaan uitbreiden naar meer diensten. Zo is hij de sanitairwereld ingerold. Nu 50 jaar later hebben de zonen van Jan van Erp het bedrijf overgenomen. Ze hebben dit opgebouwd tot 1 van de grootste sanitair bedrijven van Nederland. Ze zijn vooral actief in Brabant. Hier hebben ze ook 4 verschillende showrooms.

Het verbouwen van jouw badkamer

Via de website kun je heel eenvoudig een afspraak te plannen. Tijdens deze afspraak ga je bekijken wat er allemaal mogelijk is en wat je precies zoekt in een badkamer.  Jullie gaan samen kijken wat je het beste kan doen met de ruimte die je hebt.