Vroeg in het jaar een luxe zonvakantie boeken

2 min gelezen

Langzamerhand komt de zomer van 2018 dichterbij! Tijd om uw luxe zonvakantie nu alvast te boeken. Des te eerder u de zonvakantie boekt, des te goedkoper zal de vakantie ook zijn. Voorheen wachtte men vaak op lastminutekortingen, om een luxe zonvakantie zo goedkoop mogelijk te kunnen reserveren. Tegenwoordig worden deze kortingen echter nauwelijks nog aangeboden, omdat de meeste vakanties tegen de zomerperiode al vergeven zijn aan anderen. Dit maakt dat prijzen van bijvoorbeeld de vliegtickets naar zonbestemmingen stijgen, wat ook de prijs van de zonvakantie als geheel doet laten toenemen.

Wat verstaat u onder een luxe zonvakantie? De een kiest voor kamperen op een luxe camping in Zuid-Frankrijk, de ander kiest voor een vakantie naar Bora Bora of een soortgelijk tropisch eiland. Bovenal biedt een luxe zonvakantie u de mogelijkheid om even te ontsnappen uit uw dagelijkse sleur, om volledig te ontspannen.

 

Verschillende vormen van een luxe zonvakantie

Zoals reeds beschreven definieert iedereen een luxe zonvakantie op een andere manier. Voor de een is een verre reis naar een eilandengroep in de Atlantische Oceaan de moeite niet waard voor een of twee weken. Zij kiezen liever voor een vakantie in bijvoorbeeld Spanje of Portugal, waar u met een paar uur vliegen al landt. Daarbij is het klimaat hier in de zomermaanden vaak minstens net zo fijn! De tropische eilanden in de Atlantische Oceaan zijn echter wel zeer geschikt voor een tripje tijdens de voorjaarsvakantie. Als het in Nederland nog geen 20 graden Celsius is, heerst er op deze eilanden al een temperatuur van rond de 30 graden Celsius.