Wimperserum bestellen

2 min gelezen

Bij beschadigde wimpers en wenkbrauwen kun je het beste een flesje wimperserum bestellen. Dat helpt om de beschadigde wimpers in korte tijd te herstellen. Als je na het wimperserum bestellen meteen begint om het serum te gebruiken is het effect van de beschadigingen al bijna niet meer te zien. Dat komt door de speciale samenstelling van het serum. Het camoufleert in eerste instantie de beschadigde wimpers en wenkbrauwen en zorgt voor snel herstel. Zodra je het middel begint te gebruiken zal je zien dat jouw gezicht weer die geweldige uitstraling krijgt als je gewend bent.

Wat doet wimperserum?

Je kunt gerust een flesje wimperserum bestellen, want ondanks de verbluffende resultaten bevat het serum geen schadelijke stoffen die je huid kunnen irriteren. Het serum wordt aangebracht als een eyeliner. Dat doe je dagelijks totdat je wimpers en wenkbrauwen weer helemaal in hun oude glorie zijn hersteld. Het is goed om het serum daarna te blijven gebruiken om je wimpers en wenkbrauwen in een goede conditie te houden. Het is voldoende om het serum dan niet meer dagelijks maar twee á drie keer in de week te gebruiken. Het kan ook in combinatie met andere middelen worden gebruikt.

Snel een flesje wimperserum bestellen

Het wimperserum bestellen gaat heel snel. Je doet dat via de site van RefectoCil. Een flesje wimperserum bestellen voor 15.00 uur betekent dat je het de volgende dag al in huis hebt en meteen kunt beginnen met gebruiken. Een flesje bevat voldoende serum om er bij dagelijks gebruik minstens drie maanden plezier van te hebben. Als het voor die tijd op is kun je altijd een nieuw flesje wimperserum bestellen. Het is eigenlijk een product dat je voor de zekerheid altijd in huis moet hebben. Want door wimperextensions of epileren kun je zomaar je wimpers ernstig beschadigen.