Aanrader: taxi Westland

2 min gelezen

taxi WestlandZo nu en dan staat er een avondje stappen op het programma voor mijn vriendinnen en ik. Een geruime tijd hebben wij ontzettend hoge bedragen betaald aan taxi vervoer. Elke keer wanneer wij een avondje waren wezen stappen moesten wij veel geld betalen om thuis te komen. Met deze gedachte ben ik een kijkje gaan nemen op het internet. Met de intentie een goedkoop taxi bedrijf te vinden. Na een tijdje rondgeneusd te hebben kwam ik terecht op de website van taxi Westland. Via de website van taxi Westland had ik de mogelijkheid om voor zeer riante prijzen te reizen. Zodoende namen mijn vriendinnen en ik het besluit om deze taxi centrale eens uit te proberen. Afgelopen weekend zijn wij gaan stappen op de Zaterdag. Vrijdag ben ik de taxi centrale gaan bellen om een afspraak te maken voor Zaterdag avond om twee uur s’nachts. Deze afspraak werd ingepland en gelijk kreeg ik de kosten te horen. Tot mij verbazing waren de kosten zeer laag en dat vonden wij natuurlijk geweldig!

Goede service

Een goede service

Na het stappen wilden wij met zijn alle naar huis. Precies volgens afgesproken tijd stond de taxi voor de Rabobank. De taxi chauffeur was zeer klantvriendelijk en ook verleende hij een goede service. Voor een zeer goedkope prijs zijn wij naar huis gebracht. Sinds deze ervaring met de taxicentrale willen wij niets anders meer. Bent u er ook klaar mee met hoge kosten voor taxi vervoer te betalen? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de bovenstaande website!

Goedkoop