Aanrader: trekkerrijbewijs halen

1 min gelezen

Welkom allemaal, vandaag is het tijd voor een nieuw onderwerp. Ik ga het vandaag hebben over: trekkerrijbewijs halen. De reden hiervan? Pas geleden kwam een goede vriend van mij op bezoek. Hij vertelde me over het bijbaantje dat zijn zoon aangeboden kreeg. Hij kon namelijk gaan werken op een boerderij, maar moest hier wel zijn trekkerrijbewijs voor hebben. Hij wist niet goed waar hij dit kon doen, daarom vroeg hij mij om hulp. Hij weet dat ik goed ben in het opzoeken van de juiste adressen, en dat ik de nodige adressen heb. Daarom kwam hij bij mij, en daar heeft hij zeker geen spijt van gekregen. Ik vertelde hem namelijk dat hij eens op de website van verkeersschool Wesseldijk moest kijken. Hier wordt namelijk rijles gegeven. Deze rijschool geeft allerlei soorten rijlessen, niet alleen voor de tractor, maar ook voor de auto en motor. Dit bedrijf heeft de nodige ervaring in huis, en ik heb hier al veel positiefs over gehoord.

Een tip waar hij echt iets aan heeft!

Dankzij mijn goede tip is hij bij de juiste rijschool terechtgekomen. Hij vertelde me namelijk dat hij veel goede tips kreeg en dat de les erg leerzaam was. Hij heeft zijn t rijbewijs dan ook in een keer gehaald, en dat kom zeker ook door de goede les die hij gehad heeft, hij is mij dan ook erg dankbaar voor de tip!