Batterij Macbook voordelig bestellen

2 min gelezen

1Een macbook is een hele goede computer alleen kampen ze wel eens met Batterij Macbook problemen. Vandaar dat er veel aanbieders op de markt zijn die deze accu’s verkopen maar het merendeel hiervan is niet origineel. Het voordeel hiervan is dat de  prijs een stuk lager ligt en dat er veel van beschikbaar zijn. Echter het nadeel kan zijn dat op korte termijn je laptop oververhit kan raken of zelfs kan exploderen van binnen uit. Mocht de accu wel werken dan kan je op lange termijn last krijgen van wegvallende pixels of een trage laptop. Vandaar dat ik het je dus aanraad om toch een origineel te kopen ook al zijn deze wat duurder.

Op zoek naar originele accu’s

2

Aangezien ik dus graag een originele Batterij Macbook wilde hebben ben ik eens gaan Google. Verder dan de Apple website zelf waar het heel duur is kwam ik ook uit op de website van Bizzix. Dit leek mij een heel betrouwbare website en het was ook nog eens vrij goedkoop vergeleken met Apple. Vandaar dat ik dus maar besteld heb in de hoop dat ik een goed product zou ontvangen.

Nog geen week later kreeg ik de accu binnen

De Batterij kwam al snel binnen netjes verpakt met een speciale doos en al. Dit zag er erg professioneel uit dus ik had er wel vertrouwen in. Na wat getest te hebben kwam ik er al snel achter dat de batterij erg goed was en lang mee ging. Dit was precies wat ik wilde en hier ben ik heel blij mee!3