Bij Autoschade Direkt heb je goede service

1 min gelezen
Autoschade Direkt

Nog nooit ben ik zo tevreden geweest over een bedrijf, dan over Autoschade Direkt. Al een tijd hoorde ik een rare tic in mijn auto. War het vandaan kwam, kon ik niet vertellen. Hierdoor was ik al een paar keer naar een garage geweest, maar elke keer kwam deze tic terug. Ondanks dat ik vaak veel geld moest betalen voor een “reparatie” wat geen nut had, kreeg ik te horen dat er niets te vinden was. Wel betalen, maar niet gemaakt. Zo is het ene paar keer gegaan, tot bij mij de maat vol was. Van een goede vriend kreeg ik de tip om naar Autoschade Rotterdam te gaan. Hier werken zeer professionele monteurs die hun vak verstaan. Geen enkel reparatie zal ervoor zorgen dat zij met de handen in het haar zitten. Deze monteurs gaan er echt voor en zoeken net zolang totdat de klacht echt verholpen is.  Autoschade Direkt

Autoschade Direkt heeft de tic gevonden en verholpen

Meteen heb ik een afspraak bij autoschade Rotterdam gemaakt. Zij hebben mijn auto helemaal binnenste buiten gekeerd en uiteindelijk de oorzaak gevonden. Hier was ik erg blij mee, vooral omdat dit mij al veel geld heeft gekost. Meteen hebben zij mijn hele wagen nagekeken en kwamen tot de conclusie dat ik nieuwe banden nodig had. Deze heb ik meteen eronder laten zetten. Eindelijk heb ik een garage gevonden waar ik een goed vertrouwen in heb. Bovendien geven zij ook nog garantie op de onderdelen die zij hebben gemaakt. Een geweldige service!  Autoschade Direkt