Een professionele eerstelijns psycholoog Utrecht

2 min gelezen

De afgelopen maanden heb ik te maken gehad met verwerkingsproblemen! Mijn vriend en ik waren net uit elkaar gegaan, en ook is mijn lieve oma overleden. Hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel waardoor ik moeite had met optimaal presteren op de werkvloer. Mijn prestaties waren zichtbaar achteruit gegaan en daar baalde ik ontzettend van. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar hulp omdat ik weer goed wilde presteren op mijn werk. Op aanraadde van mijn moeder ben ik een eerstelijns psycholoog Utrecht gaan zoeken. Het vinden van een professionele eerstelijns psycholoog Utrecht was makkelijker gezegd dan gedaan. Maar in verloop van tijd belandde ik op de website van Anjo van Lieshout. De psychologen in dienst bij deze praktijk zijn gespecialiseerd in meerdere psychologische diensten. 

Zie hieronder waarmee u terecht kunt bij psychologenpraktijk Anjo van Lieshout:

eerstelijns psycholoog utrecht

Meer informatie!

Uiteindelijk heb ik via het contactformulier contact opgenomen met deze praktijk. Nog geen vijf werkdagen later was het tijd voor het eerste kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelde ik wat er was gebeurd en waar ik last van had. De psycholoog kwam zeer vriendelijk, professioneel en divers over. Op al mijn vragen had hij een antwoordt en ook wist hij op alles wat ik vertelde een verband te leggen. Sindsdien bezoek ik deze psycholoog eens per week.

Sinds dat ik eens per week de psycholoog bezoek, ben ik geestelijk voorruit gegaan. Ik kan het overlijden van mijn oma beter verwerken en ook denk ik nauwelijks aan mijn ex vriend. De bovenstaande psychologen praktijk heeft mij in een kwartaal zichtbaar voorruit geholpen!

Verwerkingsproblemen

Mehr Geschichten