Een Twemco klok, dat is iets voor u!

2 min gelezen

Bent u op zoek naar ene goede klok, dan is een Twemco klok echt iets voor u! Een Twemco klok is namelijk een klok met zeer grote cijfers waardoor mensen die slecht zien toch gemakkelijk kunnen zien hoe laat het is. Ook voor mensen die normaal een bril of lenzen dragen die s nachts uit gaan is dit een aanrader! Zo hoeft u niet meer eerst uw bril te pakken om te zien hoe laat het is maar kunt u gemakkelijk de tijd aflezen. Ook beschikt de Twemco klok over een datum aanduiding, wederom met grote letters en cijfers zodat het makkelijk te lezen is. Een Twemco klok kunt u bestellen in verschillende varianten. Zo kunt u een Twemco klok bestellen die u op uw nachtkastje of op een kast kunt zetten. Ook kunt u kiezen voor een klok die u op kunt hangen. Dit is maar net wat u fijn vindt.

De voordelen van een Twemco klok :

  • De klok beschikt over zeer grote letters en cijfers, hierdoor is het makkelijk af te lezen wat de tijd en de datum is. U hoeft dus nooit meer eerst uw bril te pakken voordat u de tijd kunt aflezen. Ook kunt u nu in een oogopslag zowel de datum als de tijd zien.
  • De klok is te verkrijgen in verschillende kleuren en prijscategoriën, zo zit er altijd wel een geschikte voor u tussen.
  • Ook is de klok te verkrijgen in een kastmodel of een muurmodel. Zo kunt u zelf de keuze maken waar u hem hebben wilt.