Financieel administratief medewerker opleiding

1 min gelezen
Financieel administratief medewerker opleiding

Wanneer je een financieel administratief medewerker opleiding wil gaan doen. Ga dan eens naar de website van: fabiusopleidingen.nl. Hier kun je namelijk een hoop studies vinden om op administratief gebied aan de slag te gaan. Omdat ik hier inmiddels een zeer tevreden student van ben geweest, wilde ik deze goede tip graag delen op dit blog. De leerstof is namelijk erg goed en prettig om op te nemen. Omdat ik al 36 ben en al heel wat jaren geen studie meer heb gedaan, zag ik hier eerlijk gezegd best wel tegen op. Maar toen ik eenmaal aan de slag was ging mij dit erg goed af en kreeg ik er zelfs plezier in.

Financieel administratief medewerker opleiding

Blij met mijn baan!

Nadat ik mijn financieel administratief medewerker opleiding heb weten af te ronden binnen een jaar. Ben ik mijn cv eens gaan updaten. Toen ben ik druk op zoek gegaan naar een baan in deze branche. Het klinkt misschien wat ongeloofwaardig in deze tijd, maar ik had zelf keuze uit twee bedrijven via een uitzendbureau. Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan bij een bedrijf waar ik ook doorgroeimogelijkheden heb. Gelukkig heb ik een verstandige keuze gemaakt want ik heb het erg naar mijn zin. Omdat ik heb geleerd voor iets waar ik ook mijn werk in heb kunnen vinden. Ben ik zeer tevreden over mijn studie, omdat ik nu in de praktijk hier veel aan heb. Wanneer ik in de toekomst wat moet bijleren dan zal ik zeker weer kiezen voor Fabius!

Financieel administratief medewerker opleiding