Gaat mijn vriendin vreemd?

2 min gelezen
gaat mijn vriendin vreemd

Vermoedensgaat mijn vriendin vreemd

Gaat mijn vriendin vreemd?’ is een vraag die ik mijzelf de laatste tijd steeds vaker stel. Ik twijfel daar namelijk enorm aan, omdat er heel veel dingen gewoon niet meer kloppen. Zo gaat zij heel mysterieus met haar telefoon om. Zelfs tijdens het douchen neemt ze hem mee, wat natuurlijk nergens op slaat. Daarnaast mag ik nooit iets er op opzoeken of iemand ermee bellen en daardoor denk ik dat zij iets te verbergen heeft. De keren dat zij met vriendinnen iets gaat doen, weet ik ook nooit waar zij is. Laatst zij ze in een cafe te zijn, maar dat was die dag gewoon dicht. Er klopt dus sowieso iets niet, maar wat de reden daarvan is, weet ik niet. Zelf ben ik niet goed in dat soort dingen uitzoeken en zij herkent mij natuurlijk meteen als ik haar achtervolg. Daarvoor heb ik Henk ingehuurd nu. Hij werkt voor VO Consultancy en is er voor mensen als ik.

Zenuwachtiggaat mijn vriendin vreemd

Hij zoekt voor mensen uit wat het antwoord is op de vraag ‘gaat mijn vriendin vreemd?’. Natuurlijk kan hij dit ook voor vrouwen uitzoeken als zij zulke vermoedens hebben over hun vriend of voor elke andere relatie. Volgende week heb ik weer contact met hem en ga ik horen wat hij gevonden heeft. Dat vind ik ontzettend spannend, maar ik ben ook erg benieuwd. Mocht jij ook twijfelen aan het vertrouwen, dan zou ik je aanraden contact met hem op te nemen. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis, dus dat is ook fijn naar mijn idee.

Mehr Geschichten