Ik heb gekozen voor een Remeha CV ketel!

1 min gelezen

Mijn vriend en ik hebben een geruime tijd gezocht naar de ideale koopwoning voor ons! Gelukkig vonden wij uiteindelijk een geschikte woning maar er waren wel een aantal dingen die nog moesten gebeuren. De bouw van deze woning is eigenlijk nooit afgerond en zodoende moest er nog het een en ander gebeuren. Waaronder het aan laten leggen van een vloer, cv installatie, keuken en badkamer. Zodoende zijn wij stapsgewijs specialisten gaan inhuren voor deze bouwactiviteiten. Maar er was een probleem? Wij konden nergens een geschikte aanbieder vinden in het laten installeren van een goede cv installatie, totdat puur per toeval terecht kwamen op de website van Holland Warmte!

Bij Holland Warmte hadden wij de mogelijkheid om een Remeha CV ketel te kopen. Deze Remeha CV ketel werd aangeboden voor de laagste prijsgarantie en uiteindelijk hebben wij gebruik gemaakt van deze mogelijkheid!

Holland Warmte

Het bouwproject is afgerond!

Na het aanleggen/plaatsen van de vloeren, badkamer, keuken en de cv installatie kan ik u vertellen dat het bouwproject is afgerond. Wij zijn vooral zeer te spreken over onze ervaringen met Holland Warmte! Simpelweg omdat zij binnen een werkdag een luxe cv installatie hebben geplaatst binnen in onze woning waardoor wij in voorzien van een normale verwarming, vloerverwarming en warm water!

Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe cv ketel? Dan raad ik het u aan om te stoppen met zoeken en contact op te nemen met Holland Warmte! Zij hanteren de laagste prijsgarantie en in ruil daarvoor verlenen zij een geweldige service!

Remeha cv ketel

Mehr Geschichten