Je heftruckcertificaat haal je hier!

1 min gelezen

heftruckcertificaatVandaag is het tijd om het te hebben over het heftruckcertificaat. Ik ga het hier over hebben omdat mijn broer pas geleden zijn heftruckcertificaat gehaald heeft. Dit heeft hij gedaan omdat hij al een tijdje opzoek was naar een baan. Het lukte hem maar niet om een baan te vinden die bij zijn diploma’s paste. In het werk dat hij normaal doet zijn weinig banen te vinden en daarom besloot hij om eens naar wat anderen banen te kijken.

Hij hoopte een andere baan op het internet te kunnen vinden. Na veel vacatures te hebben gezien kwam hij tot de conclusie dat er veel werk is als heftruckchauffeur. Om dit werk te kunnen doen is het noodzakelijk om het certificaat te halen. Dit certificaat is te halen door een cursus te volgen, hierna kan je op voor het examen. Mijn broer wilde hier helemaal voor gaan, daarom heeft hij contact opgenomen met Osseforth. Deze rijschool biedt zo’n cursus aan waardoor het mogelijk is om vervolgens je praktijkexamen in een keer te halen.

heftruckEen top keuze!certificaat

De keuze voor deze rijschool is een goede geweest. Hij heeft het certificaat namelijk in een keer gehaald en dat komt zeker ook dankzij de goede lessen die hij hier gevolgd heeft. Toen hij het certificaat binnen kreeg heeft hij meteen veel sollicitaties gedaan. Inmiddels heeft hij zelfs al een baan en daar zijn we allemaal natuurlijk erg blij mee, echt super!