Mindfulness mediteren is erg rustgevend

1 min gelezen
meditatie

meditatie

Mindfulness mediteren geleerd

Mij is niet lang geleden geleerd dat mindfulness een ‘way of living’ is. Een manier van leven, een levensstijl. Mindfulness is namelijk je bewustzijn van je geest, de controle hebben over je eigen gedachten. Leren omgaan met angsten, pijnen maar ook liefde en vreugde. Ik heb nu ook mindfulness mediteren geleerd. Mindfulness mediteren heeft mijn leven echt verrijkt. Ik vond mediteren altijd al interessant maar had niet gedacht dat ik het zelf ook kon. Ik raakte altijd verstrikt in mijn eigen gedachten en kwam er dan ook niet meer uit. Dat is allesbehalve rustgevend!

Nu ik mindfulness onder de knie heb, zit ik een stuk prettiger in mijn vel. Mijn leven voelt weer als in balans, ik heb de controle overal over. Natuurlijk heb ik deze ervaringen zo snel mogelijk met mijn vriendinnen gedeeld, die gaan er nu ook mee aan de slag. Maar om eerlijk te zijn wens ik dit iedereen toe! Daarom mijn artikeltje, en ik hoop dat ik anderen heb geïnspireerd. Zorgen voor je eigen gezondheid is niet alleen fysiek, ook mentaal! Werk daar dus aan en ga een goed, lang en gezond leven tegemoet. Wie van jullie doet er mee en gaat ook mediteren?