New York Pizza doet ook pizza bezorgen!

2 min gelezen

De pizzeria van de eeuw in mijn ervaringen. Doordat deze pizzeria bij mij meerdere keren per maand bezorgd kan ik vertellen dat dit zeker weten een hele goede pizzeria is om bij te bestellen door dat er altijd verse ingrediënten worden gebruikt. Verder moet ik erbij zeggen dat er altijd een warme bestelling word geleverd en dat er nooit iets word vergeten. Doordat ik altijd bij het zelfde filiaal bestel ken ik de mensen die er werken ook, met uitzondering van de bezorgers die pizza bezorgen aangezien die nog weleens wisselen. Maar buiten dat kan ik geen negatief woord over dit bedrijf los laten wat ik in de jaren dat ik hier bestel heb mee gemaakt.

Meerdere filialen

Wist u al dat New York Pizza over het hele land verspreid zit? Als u dit nog niet wist dan weet u dat nu. Bijna in elke grote stad is er wel een filiaal van deze pizzeria keten te vinden en over het hele land zijn er meer dan honderd van gevestigd. Verder is het ook leuk om zelf een filiaal te starten omdat er vanuit het hoofdkantoor een startkapitaal wordt uitgeloofd aan de genen die het durven om een filiaal te starten. Daar komt bij dat alle producten worden geregeld bij het hoofd kantoor.

Een aanrader

Bent u op zoek naar een bedrijf die ook aan pizza bezorgen doet? Dan kan ik u vertellen dat u hier zeer zeker aan het goede adres bent en dat u zich niet druk hoeft te maken over slecht kwaliteit of koude bestellingen.

Mehr Geschichten