Op zoek naar goede kapsalons in Rotterdam

1 min gelezen

Onlangs ben ik gaan zoeken naar goede kapsalons Rotterdam. Dit omdat ik niet tevreden was over de onderneming waar ik normaal naar toe ging. De laatste keer heeft deze zaak mijn haren zo verpruts dat ik er wel om kon huilen. Daarom ben ik op het internet gaan kijken naar een andere zaak. Naar meerdere pagina’s te hebben bekeken kwam ik uit op de website van: Just Jo Hairstudio. Dit bedrijf sprak mij gelijk aan en daarom heb ik dit bedrijf telefonisch benaderd. Er werd voor mij een afspraak ingepland voor het kleuren en knippen van mijn haar.

Professionele producten

De medewerkers van deze zaak zijn heel erg vriendelijk en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Hiervoor volgens zij steeds een cursus. Ook wordt er bij deze onderneming uitsluitend gewerkt met professionele producten en materialen. Mijn haren werden is door een medewerker geknipt en werden daarna in de verf gezet. De kleur zag er precies uit zoals ik gevraagd had. Nu zit de kleur er al een tijdje in en de kleur blijft heel erg mooi. Ik ben dan ook zeer tevreden met de diensten van de medewerkers. Ben jij ook op zoek naar goede kapsalons in Rotterdam? Kijk dan eens op de website van deze onderneming.

Mehr Geschichten