Review: Paul Green schoenen bestellen bij Contessa

1 min gelezen

Omdat ik een paar weken geleden een belangrijk sollicitatiegesprek had, was ik op zoek naar professionele, kwalitatief hoogwaardige en representatieve schoenen met een kleine hak om tijdens mijn belangrijke gesprek aan te trekken. Helaas kan ik niet zo goed op hakken lopen en krijg ik snel last van mijn voeten, maar een vriendin wees mij op Paul Green schoenen. Deze schoenen zouden namelijk wel een hakje hebben, maar ook een zeer comfortabel voetbed voor mensen die snel last hebben van hun voeten. Op hoop van zegen besloot ik de schoenen te bestellen bij Contessa, een grote webwinkel met diverse schoenen van Paul Green.

pau_2924160126 pau_2723310007 pau_2622410006
Snel bestellen, snel geleverd

Wat betreft het bestelproces van de webwinkel, had ik zeker niets te klagen. Ik had de schoenen in enkele minuten besteld en omdat de webwinkel een snelle levering hanteert, had ik de schoenen al na twee dagen in huis. Mooi op tijd voor mijn sollicitatiegesprek, dus ik was tevreden.

Een heerlijk voetbed en een trendy look

Tot slot ben ik ook erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen. Het voetbed is werkelijk heerlijk, waardoor ik met gemak uren op de schoenen kan lopen. Daarnaast zou je denken dat schoenen met zulk comfort wel wat suf en lelijk moeten zijn, maar dit is dus absoluut niet waar. De schoenen zien er namelijk trendy uit, met een vlotte uitstraling en een mooie hak. De mooie afwerking maakt de schoenen helemaal af, dus ik ben meer dan tevreden.