TL verlichting zag ik op de website van Lamp Direct

2 min gelezen

nl_logo

 

Op een werkplaats tref je het weleens aan: TL verlichting. Die is dan ook te bestellen op de website van Lamp Direct, een van de grootste online verkopers van lampen en LED lampen van Nederland. Wist je trouwens dat zij LED Tubes verkopen, alsmede ook T5 lampen? Maar, ze bieden ook T12 lampen en T2 lampen. Verder bieden ze ook T8 lampen en tevens noodverlichting TL-lampen. Deze lampen zijn allemaal in verschillende soorten wattage verkrijgbaar. Ook bieden ze dit soort lampen in verschillende lengtes. Je kunt het zo gek niet verzinnen en de lengte die jij nodig hebt, bieden zij aan.

Philips TL-D Super 80 58W 865 - 150cm

Bekijk eens de website van Lamp Direct voor deze en nog meerdere lampen die hun verkrijgbaar zijn. Ze bieden deze lampen met een laagste prijs garantie aan. Dus je bent verzekerd van het feit dat je niet teveel betaald. En, hoe meer je bestelt, hoe minder je hoeft te betalen.

lumilux-t8

Led lampen voor een lage prijs

Lamp Direct biedt vele lampen aan voor een lage prijs en biedt dan ook de laagste prijs garantie. Wil je daarnaast vele items bestellen dan betaal je relatief minder dan bij kleine bestellingen. Dit heeft er dan ook mede aan bijgedragen dat ze momenteel al meer dan 158.000 orders hebben verwerkt. Een hele klus en daarvoor willen ze dan ook hun klanten bedanken. Verder bieden ze tevens een 24-uurs levering. Zo heb je jouw bestelling vaak al binnen 1 werkdag thuis bezorgd. En, doe je een bestelling boven de 100 euro exclusief BTW? Dan is de bezorging gratis.

Mehr Geschichten