True Utility minigereedschap

2 min gelezen

Het uitgangspunt van True Utility is het creëren van originele en uiterst nuttige gereedschappen van de hoogste kwaliteit materialen. Altijd ontworpen om zo klein en praktisch mogelijk te zijn. De producten van True Utility zijn gemaakt om sterk en duurzaam te zijn, maar ook klein en licht van gewicht, en zijn ontworpen om echt goed te werken.

Het uitgangspunt van True Utility

Gelegen in het zuiden van Engeland, ontwerpt een klein en Brits designteam onder leiding van Lee Berman, al 20 jaar originele en slimme minimalistische messen, die tegenwoordig in meer dan 50 landen worden verkocht. True Utility verpakt zoveel mogelijk functionaliteiten in hun originele zakmes en minigereedschap ontwerpen zodat ze echt bruikbaar zijn. Ze weten dat je leven vol en druk is, en dat houden ze in gedachten tijdens het ontwerpproces, zodat ze de ruimte die ze in je zak innemen echt verdienen. Een combinatie van vindingrijkheid en passie voor alles wat klein en veelzijdig is, heeft oprichter Lee ertoe aangezet om zakmessen en andere producten te ontwikkelen die zo klein en nuttig mogelijk zijn.

Het assortiment van True Utility bij Knifestore.nl

True Utility® biedt mensen minimalistische en praktische oplossingen voor alledaagse problemen. Een True Utility zakmes is gewoon ‘Echt nuttig’. De collectie zakmessen van True Utility bij Knifestore is er helemaal op gericht om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor wat dan ook, terwijl je toch in staat bent om licht door het leven te gaan. Geen verspilde ruimte, niets overbodigs. Bekijk ons prachtige assortiment en koop een mes dat je op de meest bijzondere momenten van pas zal komen.

Everyday carry kopen bij Knifestore.nl

Bij Knifestore is de specialist op het gebied van True Utility messen en tools. Zij verkopen een ruim assortiment aan everyday carry messen voor iedere smaak. Zakmessen met diverse tools. Een Everyday Carry mes is licht en is gemaakt van materialen van vliegtuigkwaliteit om een ultra-lichtgewicht gereedschap mogelijk te maken, met behoud van zijn sterkte en duurzaamheid. Daarnaast zijn ze compact. Een True Utility mes bevat altijd zoveel mogelijk tools, zodat ze zo nuttig en compact mogelijk zijn. Echte Utility every day carry producten zijn het resultaat van rigoureuze gebruikerstests, die zorgen voor het meest comfortabele en gebruiksvriendelijke gebruik. Ben je op zoek naar een True Utility messen of tools? Dan raden wij Knifestore.nl aan.