Waarom contact met een astrolijn?

1 min gelezen

medium-anneContact via een astrolijn kan heel fijn zijn in bepaalde situaties. De consulenten hebben allemaal hun eigen gave. Sommigen hebben er meerdere gaven. Ze stellen deze beschikbaar om anderen te helpen wanneer ze het moeilijk hebben. Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van een astrolijn.

Mediumchat.nl is een astrolijn waar je op een snelle en fijne manier een consult kunt krijgen van ervaren consulenten. Deze consulenten beschikken allemaal over hun eigen gave. Je krijgt te maken met termen die je misschien helemaal niets zeggen. Je kent inmiddels Derk Olgilvie via de tv, en denkt dat het allemaal hetzelfde is. Dit is niet het geval. Ik zal even kort de verschillen uitleggen. Een paragnost krijgt beelden binnen naar zijn/haar eigen (levens)ervaringen. Een medium krijgt haar informatie binnen via gidsen of overledenen en een healer kan kijken naar lichamelijke aandoeningen. Een kaartlegger maakt gebruik van engelenkaarten, tarotkaarten, Lenormand of Zigeunerkaarten. Wat een toekomst voorspeller is, hoef ik je niet uit te leggen. Toch wil ik je vragen of je hier kritisch naar blijft kijken. Er zijn absoluut dingen die je overkomen, maar voor een groot gedeelte bepaal jij je toekomst door de keuzes die je zelf maakt.

Verschillende vragen hebben verschillende gaven nodig. Je kunt ook advies vragen aan de consulenten welke gave jouw vraag/advies het beste kan invullen.

Bron: http://www.mediumchat.nl