Bent u op zoek naar sportschool Hoofddorp? Dan is Physiq de juiste keuze

1 min gelezen
Logo-Physiq

Als u een fitter leven wilt leiden maar weinig tijd heeft dan kunt u bij sportschool Hoofddorp een zeer ervaren sportschool in hoofddorp terecht.  Samen met begeleiders zal besproken worden wat je wel en niet mag eten zowel als dat er een sportschema wordt samengesteld op basis van uw behoeftes. De ervaren begeleiders/personal trainers van Physiq zal ook samen met u uw doelen bespreken en wat er nodig is om dit te bereiken.  Er zijn meerdere opties beschikbaar voor de personal training bij Physiq. Voor mijzelf had ik dit allemaal niet nodig aangezien ik zelf basiskennis had over wat ik wel of niet mag eten, dus was ik maar aan de slag gegaan met het groepsles pakket.

fitness

Top begeleiding

Mijn ervaring dat ik heb opgebouwd bij Physiq is naar mijn verrassing zeer positief. Ik had nooit gedacht dat ik behoefte zou hebben voor een personal trainer. Het groepsles pakket dat ik had gekozen bestaat uit 10 lessen.  De lessen zijn met groepjes en iedereen werkt op zijn eigen niveau wat super fijn is aangezien er ook ouderen aanwezig zijn die wat minder kracht hebben. Na mijn aangename verrassing was er al een aantoonbare verschil na 8 lessen te zien. Wilt u ook te slag gaan samen met een ervaren trainer? Dan bent u bij Physiq aan het juiste adres. Physiq is naar mijn ervaring een van de beste personal trainer aanbieder die er is!