De game laptop die eenieder zich wenst

2 min gelezen

Als fervent gamer hoop ik hier een nuttig artikel achter te laten voor andere (aspirant-)gamers en heb ik een tip voor een echt goede game laptop. Voor gamers (en designers overigens) zijn reguliere computers immers niet afdoende toereikend. 

Andere eisen gesteld aan game notebook

btoAan game laptops worden geheel andere eisen gesteld, te beginnen met een goede videokaart en processor die aanwezig moeten zijn. Zonder ben je echt nergens. Het handige aan de laptops van BTO is dat deze volledig zijn uitgerust met alles wat een gamer zich maar wensen kan. Je kunt er je eigen game laptop samen laten stellen (die van begin tot einde naar jouw wensen wordt gebouwd) maar ook kun je er kiezen uit achttien modellen waarbij die keuze al voor je is gemaakt. Bij mijn weten is BTO de enige in Nederland die deze mogelijkheid aanbiedt, en daarmee is zij een zeer aantrekkelijk in deze niche van de markt. De laptops worden stukje bij beetje opgebouwd naar gelang je wensen en dat maakt dat ie écht afgestemd is op jou. 

Enkele voorbeelden van game notebook modellen
Enkele voorbeelden van game notebook modellen

Ikzelf heb ook een game notebook van BTO en ben hierover bijzonder tevreden. Enkele jaren na aanschaf doet deze het ook nog steeds bijzonder goed en daarmee is het ook een echte lange-termijninvestering. Het is ook belangrijk dat dit soort materiaal lang meegaat en veel kan verduren want als fanatiek gamer heb je een echt brute machine nodig die dat allemaal verwerkt voor je – en die dat kan blijven doen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor designers want ook voor hen telt dat een heel ander soort notebook vereist is.

3