Macbook accu kopen

1 min gelezen

logo (2)Het zal je maar gebeuren, ben je net bezig met het maken van een geweldige presentatie, blijkt dat de accu van je macbook niet meer functioneert. De accu laadt gewoon niet meer op. Uiteraard is dit probleem niet zo groot, immers is er altijd nog het ouderwetse stopcontact, maar als je de macbook gebruikt voor je werk zoals ik, dan is het opeens wel een probleem als de macbook accu niet meer functioneert. En om tegen sluitingstijd nog even naar de electronicazaak te gaan om een nieuwe accu te kopen is haast onbegonnen werk.

Correcte en snelle leveringfront_accu_apple_macbook_13_inch_a1280

Gelukkig vond ik bizzix.nl in mijn zoektocht op internet naar een goede macbook accu. Ondanks mijn reserves ten aanzien van webshops heb ik toch besloten om een nieuwe accu te bestellen. Ik kan je vertellen dat bizzix.nl haar beloftes meer dan waar heeft gemaakt. Men beloofd niet alleen veel, men maakt de verwachtingen ook zonder meer waar. Tot mijn aangename verrassing trof ik de volgende dag een keurig verpakte zending van bizzix.nl met mijn bestelde accu. Volledig naar wens, stevig ingepakt en onbeschadigd. Jullie hebben een zeer tevreden klant in mij en ik zal jullie zeker aanraden bij mijn collegae. Mede dankzij jullie voortreffelijke service is mijn presentatie succesvol verlopen. Nogmaals dank hiervoor.

back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1Macbook a