E-smoker wint langzaam terrein

2 min gelezen
winkel e smoke

In de afgelopen jaren heeft het roken van een sigaret, sigaar of pijp een slecht imago gekregen. Roken mag bijna nergens meer en zelfs waar het wel mag worden rokers soms weggekeken. De enigen die nog roken zijn een tamelijk klein groepje echte fanatiekelingen en mensen die niet van het roken af kunnen komen. Het alternatief, de E-smoker, begint echter langzaam meer terrein te winnen. Van de e-sigaret wordt gezegd dat die minder schadelijk is voor de gezondheid. De e-sigaret is in heel veel verschillende smaken verkrijgbaar. Recent zijn er geruchten ontstaan dat juist die smaakjes slecht zijn voor de gezondheid.

E smoke winkel

Goedkoopste online E-smoker shop

In Ridderkerk is een bedrijf te vinden dat zegt de grootste collectie E-smoker producten in Nederland te hebben. Er is een voorraad te vinden ter grootte van 250 vierkante meter. Deze producten zijn allemaal te koop in de winkel. Ze zijn ook via de webshop te bestellen. Aan het bestellen zijn wel enkele voorwaarden verbonden. De belangrijkste is dat er alleen verkocht wordt aan personen van 18 jaar en ouder. Daarom wordt er aan iedereen tot 25 jaar alleen verkocht als zij met een legitimatiebewijs kunnen aantonen hoe oud ze zijn. Dat geldt ook voor de webshop.

E smoker

E-smoker keuzehulp

De online webshop van E-smoker zegt de goedkoopste aanbieder in Nederland te zijn van deze producten. Als je in de webshop tussen de producten gaat zoeken zie je al snel dat het aanbod enorm groot is. Voor iemand die voor het eerst een E-smoker wil gaan gebruiken is het ondoenlijk om daar een goede keuze uit te maken. Daarom beschikt de website over een keuzehulp. Op basis van enkele vragen krijg je een aanbod van geschikte producten te zien. Dat maakt het wat gemakkelijker om te kiezen.