Fingerfood is heerlijk!

1 min gelezen

FingerfoodBen je opzoek naar een lekkere snack? Dan is fingerfood echt iets voor jou! Ik kwam zelf bij deze lekkere snack uit toen ik eigenlijk een pizza wilde bestellen op de website van New York Pizza. Ik kwam er toen achter dat je nog veel meer kunt bestellen op deze website. Ik zag hier verder nog lekkere pasta’s en lasagne’s staan. Ik wist zelf dus niet dat dit pizzarestaurant nog zoveel anderen dingen aanbiedt.

Ik wilde fingerfood wel een keer proberen en daarom besloot ik om te bestellen. Ik zag namelijk kippenpootjes op de website staan en daar hou ik persoonlijk wel van. Ik heb al wel regelmatig pizza’s op deze website besteld en dat bevalt me altijd wel. Ze zorgen er namelijk altijd voor dat het eten vers is en ze bezorgen het altijd erg snel. Dit is iets dat ik zelf erg belangrijk vindt want koud of niet vers eten kan natuurlijk echt niet.

FingerHet was heerlijk!food

Toen ik met vrienden was bestelde ik dus de kip. De kip was maar vier euro en ik was zelf erg benieuwd naar de kwaliteit. De kwaliteit was gelukkig goed. De kip was gaar en lekker knapperig. Wat ook fijn was, was dat New York Pizza er weer voor zorgde dat wij ons eten snel kregen. Mijn vrienden bestelden pizza en pasta en dit was allemaal nog lekker vers. Wij zijn in ieder geval erg tevreden over dit bedrijf en we raden dit jullie zeker aan.