Freelance factoring heeft mij ongelofelijk geholpen

2 min gelezen
Freelance factoring

Freelance factoringFreelance factoring is iets wat naar mijn idee elke startende ondernemer moet kennen. Dit is namelijk iets waardoor jij zelf veel tijd kunt besparen. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik zelf een bedrijf gestart en voor mezelf werken bevalt me heel erg goed. Het fijne eraan vind ik dat ik mijn tijd zelf kan delen en daardoor ook niet vast zit aan kantooruren. Een dingetje waar ik op een gegeven moment wel gek van werd, was het achterna zitten van klanten om ze te laten betalen. Heel vaak was het gewoon dat iemand het vergeten was, maar het kostte mij toen toch weer tijd.

Inmiddels gebruik ik ook freelance factoring

Freelance factoring

Toen ik het een keer met een collega ondernemer hierover had, vertelde hij mij over freelance factoring. Hier had ik zelf nog nooit over gehoord, maar door zijn verhalen werd ik werd wel nieuwsgierig. Daarom ben ik diezelfde middag nog een kijkje gaan nemen online. Daar kwam ik op de website van Finqle terecht. Hierover las ik hele goede verhalen, dus daarom heb ik contact opgenomen om mijn vragen te stellen. Ik wilde namelijk weten of ik hiervoor in aanmerking kwam. Gelukkig kon ik voor het gesprek al online een vragenlijst invullen en daar kwam uit dat ik wel in aanmerking kwam, maar je weet het natuurlijk nooit meer zeker.

Mijn ervaring met deze manier

Het fijne aan freelance factoring is dat je op internet zelf alles kunt terugzoeken. Zo weet je precies welke factuur je al hebt ingestuurd en welke nog niet. Daardoor voorkom je ook dubbele, want dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarnaast vind ik het in verhouding helemaal niet duur, want de tijd die ik erdoor over houdt, kan ik nu zelf besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten. Echt een aanrader voor iedereen die ondernemer is!