Heel snel gitaar leren spelen

2 min gelezen

leren-gitaar-spelenBen jij een fan van muziek en zou je zelf ook wel een instrument willen leren bespelen? Dan heb ik een goede tip voor jou! Een tijd geleden ben ik begonnen met een hele leuke cursus snel gitaar leren spelen, dit ben ik gaan doen omdat ik altijd al met muziek bezig ben geweest en dit echt mijn passie is. Na een lange tijd op zoek te zijn geweest naar een goede leerschool kwam ik door een tip van een vriendin bij dit bedrijf uit. De recensies waren erg goed en de website zag er ook erg professioneel uit waardoor ik al meteen een goed gevoel had.

Beginnen met de cursus

Na mijzelf te hebben aangemeld voor het snel gitaar leren spelen bij de muziekschool kreeg ik al vrij snel een bevestiging en een datum waarop ik kon langskomen om kennis te maken met alles en iedereen. Een aantal lessen later ging het steeds beter en soepeler waardoor ik mijzelf ook goed op mijn gemak voelde, de instructeurs waren super aardig en hielpen overal bij waar je maar wilde. Het was ook een pluspunt dat we huiswerk meekregen zo dat we thuis nog wat dingen konden gaan oefenen om de volgende keer uit te voeren en te kijken of het verbeterd was.zelf-gitaar-leren-spelen-300x285

Goed gevoel

Sinds ik met de cursus begonnen ben heb ik een goed gevoel van binnen en straal ik veel plezier uit. Dit is natuurlijk erg fijn voor jouzelf en je omgeving en ik ben ook het leerbedrijf erg dankbaar voor alle goede cursussen en adviezen die ze gegeven hebben.

Mehr Geschichten