Je wilt lekker eten in Nijmegen?

1 min gelezen

Ken je dat gevoel…. Je wilt lekker eten in Nijmegen maar je weet niet bij welke restaurant je terecht kan? Zo wilde wij van de week ook lekker  uit eten, echter leek het ons leuk om eens een ander restaurant te vinden. Doordat we geregeld uit eten gaan wordt het lastig om een restaurant te vinden waar we nog niet zijn geweest. Ons besluit is genomen, we gaan buiten Nijmegen zoeken naar een restaurant! De eerste bedrijven die ik had gezien ik Nijmegen waren we al geweest waardoor de lol ervan af is…

homepage-150x150

Door te zoeken buiten Nijmegen zijn wij beland in Berg en dal, praktisch om de hoek! Hier kan je namelijk terecht bij diverse bedrijven voor een heerlijk diner. Wij hebben dan ook gekozen om te reserveren bij Bistro le Steak! Hun recensies waren fantastisch waardoor we dit niet konden afslaan. Tijdens het reserveren via de telefoon werden we al vriendelijk geholpen, en dan waren we nog niet eens daar!

foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-300x199

Plezier, plezier en nog eens plezier!

Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en naar onze tafel geleid. De menukaart was mega waardoor er genoeg keuze te vinden is voor iedereen! Ook hoe het diner werd opgediend was prachtig, netjes opgemaakt en niet te vergeten smaakvol! Ik zeg niet snel dat ik iets lekker vind maar dit was gewoon onwijs lekker! Lekker eten in Nijmegen en omstreken doe je dan ook echt bij hun! Normaliter wisselen we geregeld van restaurant, deze keer blijven we bij dit restaurant hangen!