Kalkverf kan slim gebruikt worden door artiesten en musea

2 min gelezen

Kalkverf gebruiken bij het inrichten van een museum is populair. Dat komt doordat kalkverf een artistieke sfeer kan inbrengen, wat dus past bij een museum. Kalkverf wordt gewaardeerd, omdat het een natuurlijk product is. Kalkverf wordt gemaakt uit kalksteen en water, waardoor kalkverf duurzaam en milieuvriendelijk is. Ook dat kan aantrekkelijk zijn voor artiesten en musea die milieuverantwoord willen zijn. Kalkverf helpt met het creëren van een creatieve sfeer, die esthetisch ervaren kan worden. Dat zorgt ervoor dat kunstwerken, ideeën en symbolen beter gewaardeerd worden door de bezoekers van een museum. Daarnaast voelen de bezoekers zich meer betrokken en welkom bij een museum, die slim gebruik maakt van kalkverf.

Nieuwe stijl creëren met beton cire

Een interieur van een huis of appartement kan modern, rustiek of stijlvol ingericht worden. Dat is dus mogelijk met beton cire. Beton cire is een betonstuc die geïnspireerd is uit de stijlen van Frankrijk. Keukens, meubels, badkamers, muren, plafonds en vloeren. Daarop kunnen beton cire aangebracht worden. Met de beton cire kleuren, kun je een stijl creëren naar je eigen wensen. De muren kunnen glad of ruw geverfd worden. Muren en meubels die geverfd zijn met beton cire, krassen niet snel. Er is dus weinig onderhoud nodig. Beton cire is uniek en zorgt ervoor dat je al snel thuis voelt in jouw nieuwe huis of appartement.

Nieuwe stijl en een nieuwe sfeer

Wilt u uw muren ruw verven, maar toch een warme sfeer behouden of creëren? Kies dan voor betonlook verf. Betonlook verf is een verf met een creatieve uitstraling. Betonlook verf garandeert dat je huis een nieuwe stijl kan krijgen en dat je een prettige sfeer kan creëren. Dat komt doordat betonlook verf creatief gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan ruw uitziende muren of juist glad geverfde muren. Dat is dus mogelijk in verschillende kleuren, zoals rood, roze, geel, groen, blauw en veel meer. Wat betonlook verf nog voordeliger maakt, is dat het eenvoudig is om het te aanbrengen.