Luxe zwemfaciliteiten op de camping

1 min gelezen
De Leistert

Kinderen en vakantie betekent ook waterpret, een camping zonder zwembad is voor de kinderen geen camping. Lekker in het subtropisch zwemparadijs of het verwarmde golfslagbad buiten als de zon schijnt. De waterspeeltuin en het strand waar je een roeivijver bij hebt. Zo is er voor jonge en oudere kinderen genoeg te doen, maar ook de volwassenen zijn zeker niet vergeten op de Leistert. Dan hebben we het nog niet gehad over de vele mogelijkheden om te overnachten.  

De Leistert

Faciliteiten in het zwembad 

Op de meeste campings moet je het doen met een eenvoudig zwembad wat verwarmd moet worden door de zon. Op camping de Leistert is dit gelukkig anders, het subtropische zwemparadijs is een schitterend zwembad met vele faciliteiten. Heerlijk relaxen in de whirlpool of een baantje zwemmen, met de kinderen van de familieglijbaan of van de snelle glijbanen voor de oudere kinderen en volwassenen. Laat je meevoeren met de stroomversnelling, deze is tevens ook geschikt voor de kleintjes. 

De Leistert

Overal op het park ook gelegenheid om te eten 

Je krijgt van wandelen, actief zijn en zwemmen honger, ook daar is aan gedacht op camping de Leistert. Overal op het park heb je de gelegenheid om iets te eten te halen, of dit nu in het subtropisch zwemparadijs is of in de Plaza. Een snackcorner in het zwembad, een frietje halen in de Plaza of een uitgebreid diner in de twee restaurants. Voor de kleine eters is er natuurlijk in de restaurants ook voldoende te eten en te drinken.