Mortons neuroom behandelen met inlegzooltjes: de voordelen

2 min gelezen

Logo_footlogics.nl3_1Heb je te maken met mortons neuroom, dan kan het dagelijkse functioneren door de pijnklachten aan de voet erg moeilijk worden. Is er bij jou mortons neuroom geconstateerd en wil je weten hoe je dit het beste kan behandelen naast de standaard behandeling van deze aandoening? Dan kun je gebruik maken van speciale steunzooltjes voor mensen met deze aandoening. Meer over de voordelen van deze zooltjes, lees je in dit artikel.

SENSI_Small-300x282Voordeel 1: de zooltjes passen bij de standaard behandeling

Het belangrijkste voordeel van de behandeling met steunzooltjes, is het feit dat deze behandeling perfect aansluit bij de standaard behandeling van de aandoening. Dit komt omdat de steunzooltjes speciaal ontworpen zijn voor mensen met deze aandoening, waardoor de zooltjes perfect bij de voeten en klachten van mensen met deze aandoening passen.

Voordeel 2: de zooltjes verminderen de klachten

Een ander voordeel van de behandeling met zooltjes, is het feit dat de zooltjes de klachten van de aandoening verminderen. Pijn aan de bal van je voet is erg vervelend, maar als je de zooltjes in jouw schoenen doet wordt de pijn al snel minder.

HHC_Small-300x249Voordeel 3: de zooltjes verbeteren je houding

Naast het feit dat de zooltjes zorgen voor een verminderd pijngevoel, zorgen de zooltjes er ook voor dat je over het algemeen een betere houding krijgt. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid van je voeten, maar ook voor de rest van je lichaam. Zo kun je het ontstaan van veel lichaamsklachten voorkomen, simpelweg door zooltjes te dragen.

Voordeel 4: een betaalbare oplossing

Tot slot is het dragen van zooltjes een betaalbare methode om de klachten van de aandoening te verminderen. Je hoeft slechts enkele tientallen euro’s te investeren, maar de pijnklachten worden wel aanzienlijk minder door de zooltjes te dragen.