Stress verminderen met therapie

2 min gelezen
Tijd

Stress verminderen is een mooi doel maar in de praktijk vaak moeilijk te realiseren. Je kunt namelijk niet zomaar stress uit je leven bannen. Zo werkt het niet. Toch iets stress voor iedereen verschillend. Wat bij jou stress veroorzaakt is heel persoonlijk. Je kunt dus het beste achterhalen wat bij jou de triggers zijn voor stress. Is het je werk? Deadlines? Spanningen in de privésfeer? Teveel bordjes in de lucht te houden? Verkeerde verwachtingen van anderen of misschien juist van jezelf? Om dit te achterhalen moet je soms flink gaan graven. Misschien ligt het voor de hand, bijvoorbeeld bij stress na een scheiding of overlijden. Maar in veel gevallen is de oorzaak minder makkelijk te achterhalen.

Stress verminderen

Stress verminderen door het achterhalen van de oorzaak

Om stress te verminderen moet je dus weten waardoor de stress veroorzaakt wordt. Omdat dit lastig te achterhalen is, kan het helpen om hiervoor de hulp van een professional in te schakelen. Een therapeut die gespecialiseerd is in stressbehandelingen kan je hierbij helpen. Een voorbeeld is Praktijk Yugen. Hier kun je terecht voor een anti stressbehandeling. Bijvoorbeeld in de vorm van het Less stress pakket maar ook met losse behandelingen kan zij je helpen om je stress te verminderen en en manier te vinden om hiermee om te gaan.

Praktijk Yugen

Yugen Less Stress Pakket

Het Yugen Less Stress pakket bestaat uit drie behandelingen van anderhalf uur, persoonlijke ondersteuning via e-mail tussen de behandelingen, een behandeling op afstand een flesje ontspannende olie met kruiden en tips voor thuis. Dit pakket kost 275 euro. Als je veel last hebt van stress kun je ook kiezen voor het uitgebreide pakket met zes behandelingen. Naast het praten wordt in de behandeling ook je energielevel weer aangevuld. Met deze therapie ervaar je uiteindelijk meer balans in je leven en kun je meer genieten van wat het leven te bieden heeft.