Om de zoveel tijd moet ik elektroden tens, maar dat heb ik er graag voor over

1 min gelezen

elektroden tensWeten jullie allemaal wat een TENS-apparaat en elektroden tens is? Voor diegene die dat niet weten zal dit artikel zeer interessant zijn. Ik heb dit apparaat vorig jaar gekocht bij Shop voor Gezondheid. De reden waarom ik deze website met jullie deel is omdat het een van mijn favorieten websites is. Wanneer ik in het weekend tijd over heb ben ik graag op bij hun site te vinden. Vooral ook omdat zij zo’n divers assortiment hebben. Ik heb hier inmiddels al en weegschaal, verbanddoos, tandenborstels en adapters gekocht. Telkens wanneer ik iets bestelde werd ik goed op de hoogte gehouden van alles en werd het snel geleverd. Het is fijn dat er tegenwoordig nog zulk betrouwbare sites zijn. Vooral ook omdat je online soms gek wordt van het aanbod.

Terugkomend op de elektroden

shopvoorgezondheid

Zoals ik net al aangaf had ik recentelijk een TENS-apparaat gekocht met daarbij een set elektroden tens. Zo’n apparaat wordt gebruikt voor pijnbestrijding. Dankzij de neuro stimulatie zorgt het ervoor dat de pijn mindert en in de meeste gevallen helemaal weg gaat. Ik heb hier zelf nou al enkele jaren last van. Ik heb van alles geprobeerd en ben blij dat ik op de site shopvoorgezondheid.nl terecht ben gekomen. Dankzij het TENS-apparaat voel ik mij soms een nieuw mens. Dus ben jij ook geïnteresseerd in gezondheidsproducten dan weet jij waar je naar toe moet.

tens elektroden