Prachtige kaptafel voor beauty-liefhebbers!

2 min gelezen
Kap tafel

Ik heb een prachtige kaptafel gekocht bij Perfecthomeshop, omdat ik echt gek op beauty ben en ik mezelf wilde verwennen. Uiteraard kon ik bijvoorbeeld weer de zoveelste nieuwe lipstick kopen, maar deze keer wilde ik het groter aanpakken. Ik heb in mijn huis namelijk nog een reservekamer waar ik niet zoveel mee doe, dus vond ik het een goed idee om hier een beauty-tafel neer te zetten. Zo kan ik hier mezelf iedere dag opmaken!

Kaptafel

Mooi en functioneel

De kaptafel is mooi en functioneel tegelijk. Het design is heel minimalistisch en strak en daar houd ik wel van. De tafel staat goed bij de rest van de kamer en de grote spiegel is heel functioneel. Ik kan mezelf hier goed bekijken als ik mijn make-up aanbreng of mijn haar doe en daarnaast zorgt de grote spiegel ook voor de illusie van een grotere kamer. De witte kleur van de tafel staat heel chique en ik krijg elke ochtend heel veel zin om mezelf op te maken!

Groot en veel opbergruimte

Tafel

De tafel zelf is erg groot, dus je kunt hier al je beauty-spulletjes (en meer!) op kwijt. Ik heb bijvoorbeeld een vaas met witte bloemen op de tafel staan en nog steeds heb ik meer dan genoeg ruimte om mijn make-up uit te stallen. De tafel heeft verder ook twee handige lades waar je je spullen netjes in op kunt bergen. Dit zorgt ervoor dat de kamer er meteen wat opgeruimder uitziet. Ik ben erg blij met zoveel ruimte, want ik ben een echte beauty-liefhebber met heel veel make-up die ik anders nergens kwijt kan. Heb jij ook veel make-up en wil je een eigen beauty-hoek in huis creëren? Dan raad ik echt aan om deze kaptafel te kopen, want je zult echt geen spijt krijgen!